NOVÝ JEEP®

WRANGLER 2024

IKONA SA VYVÍJA

RUBICON

Nový Wrangler Rubicon stelesňuje rýdzu DNA značky Jeep® a predstavuje ultimatívny terénny automobil, excelujúci v oblasti ovládateľnosti, svetlej výšky, skríženia náprav, trakcie a brodivosti.

CENOVÁ PONUKATESTOVACIA JAZDA

SAHARA

Od svojho ikonického exteriéru po nový zušľachtený interiér čalúnený kombináciou kože a vinylu má Wrangler Sahara v každom detaile DNA značky Jeep®.

CENOVÁ PONUKATESTOVACIA JAZDA

EXTERIÉR

Nový Jeep® Wrangler je verný svojim koreňom. Ikonické a výrazne definované tvary vyzdvihuje nová prepracovaná predná maska a kolesá s novým dizajnom. Wrangler je definíciou všestrannosti, ktorá zahŕňa sklopné predné okno, rozličné konfigurácie strechy a odnímateľné dvere pre rýdzi zážitok z jazdy v otvorenom vozidle.

* Nie je povolené na verejných komunikáciách.

INTERIÉR

Všestrannosť, priestor a pohodlie, bez toho, aby išiel štýl a osobitosť do úzadia. Nový Jeep® Wrangler je vybavený vyhrievanými sedadlami s elektrickým ovládaním a s koženými prvkami*, veľkorysým priestorom pre každého cestujúceho a radou uzamykateľných a vodotesných priestorov, ktoré sú vhodné pre outdoorové dobrodružstvá.

*Koža v kombinácii s vysoko kvalitnou imitáciou kože.

ROZMERY

Nový Jeep® Wrangler vám ponúka pohodlie a priestor, ktorý potrebujete k tomu, aby ste si užili každú cestu. Vrátane tých najextrémnejších dobrodružstiev.

© 2024 Všetky práva vyhradené pre PGT, s.r.o.
VŠEOBECNÉ PODMIENKY | OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV | COOKIES

Created by MI:SU Design
Pokračujte výberom nastavení ochrany osobných údajov. Pre viac informácií si prečítajte naše zásady ochrany osobných údajov a zásady používania súborov cookies.